Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Благодійний захід «ОБ'ЄДНУЄМОСЬ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ»

16 лютого 2024
Україна - єдина та нездоланна!
16 лютого у ДЕНЬ ЄДНАННЯ українці вкотре доводять всьому світу, що сьогодні вони - як ніколи ЄДИНІ. Єдині у своєму праві на мир у своїй вільній країні - УКРАЇНІ!
Саме сьогодні 16 лютого з ініціативи ВСП «Кам'янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ» заклади освіти: Кам'янець-Подільський медичний фаховий коледж, ВСП «Кам'янець-Подільський фаховий коледж ЗВО Подільського державного університету», Кам'янець-Подільський фаховий коледж культури і мистецтв, Кам'янець-Подільський фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій Кам’янець-Подільського податкового інституту, Кам'янець-Подільський фаховий коледж індустрії, бізнесу та інформаційних технологій, Бахмутський коледж культури і мистецтв ім. Івана Карабиця, ліцей ім. Аліма Трояна №9, Перші Київські курси іноземних мов, зразковий ансамбль танцю «Авангард» та студія сучасного танцю «Bridges» об’єдналися у спільному благодійному заході «ОБ'ЄДНУЄМОСЬ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ». Захід відбувся за підтримки міської ради.
Під час заходу було проведено благодійний ярмарок - продаж домашньої випічки, концерт та аукціон. Представлені лоти на аукціоні - бойові прапори, гільзи від артилерійського снаряду, РПГ, шеврони, патріотичні картини та худі. Завдяки заходу нам вдалося зібрати 154 700 грн.
Всі зібрані кошти передали волонтерам для придбання дродів для наших ЗАХИСНИКВ.
Щира подяка всім тим, хто долучився до доброї справи.
Пам'ятаймо! Українці - народ вільний і непоборний! Жодній ворожій силі не здолати УКРАЇНСЬКИЙ ДУХ, який жив, живе та житиме допоки б'ється ВІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКЕ СЕРЦЕ в патріотичних піснях, живих ритмах танцю, поезіях, українській музиці! Єднаймося і творімо на благо України задля МИРУ, задля ПЕРЕМОГИ, задля ЩАСЛИВОГО МАЙБУТНЬОГО!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Ми на карті

Контакти

м. Кам'янець-Подільський,
вул. Павла Скоропадського, 2

  • Teл: +38 (03849) 7-47-72;
  • +380682764139 (приймальна комісія)
  • Email: kpkhp@i.ua

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…