Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Участь в науковому семінарі кафедри

19 March 2024
19 березня викладачі циклової технологічних дисциплін Тетяна ФЕДОРОВА, Наталія ПАВЕЛЬЧУК, Оксана ПРИСЯЖНА, Олена КОМЕНДАНТ в рамках підвищення кваліфікації на кафедрі «Технологія хлібопекарських і кондитерських виробів» Національного університету харчових технологій взяли участь в науковому семінарі кафедри, де обговорювались проблеми та завдання хлібопекарської галузі. Зустріч відбулась в режимі онлайн-конференції за участі викладачів кафедри та Голови Об’єднання підприємств хлібопекарської галузі «Укрхлібпром» Олександра ВАСИЛЬЧЕНКА. До конференції долучились здобувачі освіти коледжу спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».
Олександр ВАСИЛЬЧЕНКО в своїй доповіді на тему: «Виклики до хлібопекарської галузі під час воєнного стану в країні» вказав на важливість забезпечення хлібом населення та Збройних Сил України за оптимальними цінами, охарактеризував особливості роботи хлібопекарських підприємств в умовах воєнного стану, чітко окреслив стратегічні напрямки розвитку галузі. На семінарі розглянули питання підвищення якості хліба і хлібобулочних виробів, розширення асортименту продукції, виробництва заморожених напівфабрикатів, розвиток експортного потенціалу та можливості технічної модернізації діючих підприємств.
Голова Об’єднання підприємств хлібопекарської галузі «Укрхлібпром» висловив свої бачення та побажання щодо підготовки майбутніх фахівців для хлібопекарської галузі, вказав на необхідність спрямувати освітній процес на формування у здобувачів освіти професійних компетенцій, умінь і навичок, необхідних в практичній діяльності.
Зустріч була інформаційно насиченою, змістовною та корисною для підвищення професійної компетентності викладачів фахових дисциплін.
 
Більше фото на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Ми на карті

Контакти

м. Кам'янець-Подільський,
вул. Павла Скоропадського, 2

  • Teл: +38 (03849) 7-47-72;
  • +380682764139 (приймальна комісія)
  • Email: kpkhp@i.ua

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…