Технології обслуговування в ресторані
Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій відповідно до:
- Постанови КМУ «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися закладами освіти, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної форми власності» № 796 від 27.08.2010 р.,
- Положення про організацію освітнього процесу у Національному університеті харчових технологій та його відокремлених структурних підрозділах затвердженого наказом ректора № 118 від 09.09.2016 р.
- Положення про сертифікатні програми Національного університету харчових технологій, затвердженого Вченою радою НУХТ протокол № 15 від 30.06.2016 р.
- Положення про підготовку, організацію та проведення сертифікатних програм навчання в коледжі, затвердженого рішенням педагогічної ради від 14 травня 2019 року протокол № 11.
запроваджує сертифікатні освітні професійні програми «Технології обслуговування в ресторані» та «Кухар».